Генов: Съдийски грешки решиха мача

2010-09-20 19:38:00

"Мисля, че се получи доста оспорван двубой с мъжки единоборства", коментира след 2:3 с Левски помощник треньорът на Черно море Стефан Генов.

"Пропуснахме да вкараме в началото на мача, а след това ни вкараха голове след две елементарни грешки. Второто полувреме се преобразихме и хвърлихме много сили. Според мен ако не бяха съдийските грешки, неволни или не, нямаше да загубим и резултатът щеше да е друг. При тази игра не можем да губим срещи".

"Не можем да се срамуваме от играта си. Велизар Попов бе изгонен, защото имаше игра с ръка на играч на Левски преди фаула за центрирането за втория гол на гостите. И да подадем жалба резултатът не можем да го променим".

"Не смятам, че Левски са ни надиграли. Здрав мач, затова започнахме със здравите футболисти. След това предприехме риск с вклчването на Дончо Атанасов, който не беше 100 процента готов. За мен дузпата за Левски не е дузпа. Нарушението срещу Дончо Атанасов е чиста дузпа", завърши Генов.

 

"Не загубихме от Левски, а от съдията. Искам един футболен човек в България да каже, че това е дузпа, и хвърлям ръкавиците. Никога няма да играя при това положение. Къде отиде трудът ни, ние се трудихме цяла седмица. Искам да видя реакцията на футболния съюз, какво ще кажат сега, помня един мач на Левски тук, когато не дадоха дузпа и смениха всички, цялата съдийска комисия след това. При дузпата съдията ми каза, че не е длъжен да ми обяснява защо е свирил нарушението", каза след мача ядосаният вратар на Черно море Илко Пиргов.

За седем мача имат пет дузпи, ако така ще станат шампиони, не мисля, че е добре за българския футбол. Ако не беше дузпата нямаше да загубим", добави стражът.


Още по темата

Вашият коментар