Генов: Трябваше да бием Славия с 3-4 гола разлика

2010-10-17 18:13:00

Сами си направихме мача труден, публиката ни е много взискателна, констатират варненци

В лагера на Черно море въздъхнаха с облекчение след победата с 3:2 в мача със Славия на Тича. "Моряците" измъкнаха победата в края на двубоя, който беше колкото динамичен и оспорван, толкова и скандален. Съдията не даде две дузпи за гостите от София и доста спорно изгони двама техни състезатели.

"Победата ни над Славия беше действително трудна, но ние се я направихме такава. Славия е добър отбор, с опитни футболисти, което им помогна и за обрата в тази среща. Но ние издържахме психически и все пак стигнахме до крайния успех", заяви след мача помощник треньорът Стефан Генов.

"Трябваше да си решим мача още през първото полувреме. Не успяхме да се възползваме от психологическото предимство след ранния гол във вратата на Славия. В последната фаза обаче нямаше нужната концентрация. Ако броим ситуациите пред тяхната врата трябваше да победим с три или четири гола. Проспахме първите 10-15 минути на второто полувреме и това ни коства два гола в нашата врата".

"По въпроса с червените картони, мисля че те бяха показани за неспортсменско поведение и нашият футболист Адемар ще си понесе санкцията за това", каза още той.

"Тук публиката е малко по-претенциозна. Ще правим всичко възможно, за да задоволяваме изискванията й занапред", допълни по повод скандиранията на публиката след края на мача Генов. Отборът на Черно море бе изпратен с викове "Оставка".

Вашият коментар