Георги Христов: В Левски не видяха хубавите ми страни

2010-08-31 15:49:00

Ясен Петров ми прочете последната страница от приказката Левски за мен, твърди новото попълнение на Славия

Новият футболист на Славия Георги Христов бе любезен да отговори на въпросите на Гонг, след като направи първата си тренировка с екипа на белите. Христов призна, че е подписал с тима от „Овча купел” за периода от три години и е изключително щастлив от този факт.

„Първата тренировка мина повече от перфектно, момчетата са много готини, а и аз се познавам с почти всички и мисля, че няма да имам никакви проблеми. Доволен съм от факта, че отново ще имам възможност да работя с Емил Велев, защото съм запознат с неговата работа и знам, че всеки получава равен шанс за изява, всичко друго си зависи от самия футболист. С Емил Велев станах шампион и вкарвах много голове надявам се и сега да бележа много и това една от главните причини да приема предложението на Славия”, сподели Христов.

„Чаках своята възможност да бележа и в Левски, но така и не ми бе дадена такава и затова по-добре да играеш редовно, отколкото да се биеш в гърдите, че си в Левски, а да не играеш. Това не си е работа”, добави нападателят на Славия.

„Сигурен съм, че не съм направил крачка назад с този трансфер. За мен това са отживелици, Левски и ЦСКА – да, това са двата гранда, но няма значение къде играеш, ако го правиш добре. Пътят към чужбина ти е отворен от всеки клуб в България.”

„Не се сърдя на никого в Левски. Така са преценили треньорите, така са постъпили, но като че ли Ясен Петров ми прочете последната страница от приказката Левски за мен. Той е добър треньор вижда се и от резултатите в момента, но за мен той не видя хубавите ми страни, а може би и не искаше да ги види. Пожелавам успех на всички в Левски, в мачовете в Лига Европа да се представят добре”, добави още Христов.

„Не мисля за Славия като за трамплин към отбор в чужбина. Всички около мен ми казват, че е по-добре при белите, защото ръководството лесно продава, но аз не мисля за това сега. Защо да не спечеля нещо със Славия, тук има млади футболисти с характер, което ще е плюс за отбора”, завърши новото попълнение на Левски.

Вашият коментар