"Героите" от Уембли доволни от играта си

2010-09-04 09:12:00

Малко изненадващо на фона на катастрофалната загуба и най-вече на безобразната игра, повечето български национали с нищо не показаха че са притеснени след 0:4 от Англия.

"Няма от какво да се стъписваме, защото не играхме чак толкова лошо", смята Ивелин Попов.

"В два мача подред получаваме гол от съблекалнята. Но ние сме си виновни за тази загуба. Но този тежък резултат е продукт на ранния първи гол и детинските грешки, които след това направихме. Все пак смятам, че и по-големи отбори са падали с такъв резултат, така че не е страшно", допълва интересното си изказване новият играч на Газиантепспор.

"Като резултат- доста лошо, като игра…искахме да направим нещо, ама не се получи. Все пак видяхме, че можем да създаваме голови положения, защото имахме такива и при 0:1, и при 0:2. Ние знаехме, че няма какво да губим и решихме да атакуваме. Така че се оказа или ние ще върнем попадение, или ще инкасираме още. Ние си изпуснахме шансовете, а и срещу нас имаше много добри футболисти. Целта ни беше да зарадваме българската публика, но не успяхме", каза Станислав Ангелов, който също се представи неубедително на "Уембли".

И Валери Божинов, който за пореден мач не се видя на терена смята, че играта на България е била добра.

"Който вкарва головете, той бие в крайна сметка. България игра добре, но най-важното нещо в мача са головете, а ние не отбелязахме. И през първото, и през второто полувреме създадохме нашите шансове, но за жалост нямаме резултат във фаза завършване. И след ранния и глупав гол, вместо да стане 1:1, ни вкараха за 2:0", смята нападателят на Парма.

"Мисля, че всички в отбора дадоха, каквото можаха, за да победим. Ако бяхме вкарали, наистина мисля, че щеше да се получи различен мач. Много е жалко, че отново говорим как не ни достига нещо. Надявам се, че във вторник срещу Черна гора няма да търсим обяснения и оправдания, а ще говорим на терена".

 

Вашият коментар