Главата: Биха ме класически чобани! (видео)

2010-10-25 12:56:00

Не защитавайте мен, защитете ЦСКА, призова известният фен на "червените"

 

Известният "армеец" Ивайло Цветков – Главата говори пред Спортал за инцидента в Перник, когато преди мача беше нападнат и бит от група облечени като стюарди на ЦСКА, които по думите на очевидци са били водени от човека на Титан в клуба Калоян Стоянов.

"Веднага след като дойдохме, общо 5 души, на стадиона зад нас спряха 10-15 джипа, от които излязоха хора с жилетки "Стюард", водени от Калоян Стоянов. Аз познавам всички стюарди на ЦСКА, тези как съм ги изпуснал…", започна разказа си Главата.

"Първи ме удари Стоянов, след него продължиха и останалите. Вярно, разтърва ги, но ако не го беше направил, щяха да ме убият. Причината вероятно беше протеста ни срещу ръководството. Втората всички я знаят – недоволството ни срещу това, което стана в Мездра. Направиха ни луди за тези прословути 3 000 лв, които ги даваха за охрана, за хореография и т.н., както е в цяла Европа и света. След този мач ни ги спряха. Справяме се по наши си начини. А тези 3 000 лв вече ги взима Калоян Стоянов", добави известният фен.

"Този не го искаме в Сектор Г. Лично Димитър Борисов ни обеща той да не стъпва там, както и това, че имаме право на протест. Калоян Стоянов обаче дойде и от там започна всичко – събра негативизма на хората, започнаха обидите. Против него са всички в ЦСКА, не само феновете".

"Може ли 60 чобанина да ме бият, защото обичам ЦСКА?", запита още Главата.

"Дойде ни до гуша. ЦСКА е в трагично състояние, но протестът трябва да е на стадиона, а не извън него. На хората им писна, едва ли има армеец, който да харесва това, което се случва. Осем загуби в Европа, равни с Калиакра, от Левски ни се смеят".

"Предстоят ни срещи на най-високо ниво с първите хора в държавата. Нещата трябва да се променят, не може така. Ако не се случи, жалко", каза още Ивайло Цветков.

"Боят не решава нищо. Ако ме пребият още пет пъти и това е цената ЦСКА да се оправи, нека ме бият. Но за съжаление това няма да се случи. На всички ще кажа – не заставайте на моя страна, а на страната на ЦСКА! Обичайте ЦСКА!", завърши Главата.

 

Вашият коментар