Голямата уста на Венци му запорира сметките

Начало » Голямата уста на Венци му запорира сметките

Венцеслав СтефановПрезидентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцислав Стефанов е със запорирани сметки след решение на съда. Това е обезпечение на предявени от футболния агент Николай Жейнов искове. Новината бе потвърдена от адвоката на Жейнов Анна Попова.

„Имаме заведено дело срещу Венци Стефанов лично, в качеството му на Президент на ФК Славия – 1913 и в качеството му на член на Изпълкома на БФС. Считаме, че се е възползвал от служебното си положение и е разгласил неистини по адрес на Николай Жейнов и обиди по отношение на личността му“.

„Искът е съвместен и към НетИнфо, които са дали платформа за разпространение на неистините и обидите, които са изречени от г-н Стефанов. По отношение на делото има допуснато предварително обезпечение на исковата претенция – запор върху банковите сметките на Стефанов, който е наложен частично, поради недостатъчна наличност. Исковата претенция на г-н Жейнов е в размер на 30 000 лева и 33 000 евро, инкорпориращи имуществени и неимуществени вреди“, каза адв. Анна Попова пред Блиц.