Гонзовица стана новинарка – пусна голи вести

2011-02-17 10:50:00

Мис Плейбой промотира сайт, в който разсъблечени модели ще четат новини

Голи, още по-голи, най-голи… Това не е сюжет от еротичен сън, а самата истина. Голи, още по-голи и най-голи красавици нахлуват в Интернет, чрез сайта HOTARENA.NET!

Горещата арена, на която голи новинарки ще представят информационния поток от светския живот у нас и чужбина, получи своето бойно кръщение във вторник вечер в пиано-бар "The Red Room".

Зад уникалния по рода си сайт стои "Мис Плейбой 2009" и настояща изгора на Георги Иванов – Гонзо – Светлана Василева. Скандалната красавица сключи договор за сътрудничество с новинарския сайт Naked News.

"Когато умувахме концепцията на сайта и с какво той да се различава от всички останали, решихме, че голите новини са една добра идея. Naked News е един от най-посещаваните сайтове в света. Нашата цел е Hotarena.net да придобие същата популярност в български мащаб”, заяви на партито си Василева.

Голите новини са разделени в две категории – от България и от чужбина. Онлайн е вече първата порция голи мацки, които докато четат новините, се събличат. Международните голи новина ще имат и български превод. А тези от българския информационен поток ще тръгнат до няколко дни и ще бъдат представяни от различно момиче с предизвикателна визия.

В Hotarena.net занапред ще върви и уникалното интернет-предаване на Светлана Василева "Интимно със Светлана". Гост в новата серия е фолкпевицата Магда.

Сайтът ще отразява както светския живот у нас, така и ъндърграунда. Герои от криминалните хроники ще застават пред топжурналисти за откровени видео интервюта и екскулизви разкрития единствено пред Hotarena.net.

Лайфстайл рубриката, която ще води Нина Никита, ще поднася горещи актуални светски репортажи с голяма и удобна за потребителите снимкова галерия.

Сайтът на Светлана Василева ще състезава помежду им и красиви момичета във виртуален вариант на конкурса "Мис Плеймейт". Ще предлага възможност да директна виртуална комуникация между потребителите и момичетата.

Вашият коментар