Гонзо: Гент и Лил са от нашата черга

2010-08-27 16:55:00

"Добър жребий с един ясен фаворит Спортинг. Другите два отбора са на нивото на Левски и имаме пълни шансове да се
опитаме да продължим", заяви спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо, след като научи съперниците на "сините" в груповата фаза на Лига Европа.

"Едната стъпка вече я направихме. Едното стъпало го изкачихме – влязохме в групите. Сега напрежението ще бъде по-малко, защото не на всяка цена трябва да се правят нещата. Имаме други цели, но не се отказваме от това да се
опитаме да излезем от тази група".

"Хората, които разузнаваха и Калмар, и АИК, а и Дъндолк, информацията им беше точна. Те също имат голяма заслуга за начина, по който играхме ние. Информацията, от която се нуждае Ясен Петров преди всеки мач, той ще я получи", каза Иванов.

"Ние в момента градим, а не искаме да разрушаваме. Тепърва ще виждаме потенциала на този отбор. Взехме осем нови футболисти, които са горе-долу един отбор. В момента треньорското ръководство работи, за да може да извлече
максимума от потенциала на играчите, но един отбор не се прави за три месеца. Истинският потенциал на отбора ще го видим след Нова година. Убеден съм, че можем много повече", каза Иванов.

"Имаме дългосрочни цели. Откакто съм директор съм, се опитал да променя доста неща. Тази една година беше много важна за мен, защото трябваше да положа основите на нещо, което след това да изградя. След тази една година привлякохме нови футболисти, ново треньорско ръководство, имаше и някои промени в детско-юношеската школа. Винаги мисля напред и в бъдещето, не се вторачвам в един мач. В Левски се работи с переспектива", каза Иванов.

Вашият коментар