Гонзо: Дембеле е контузен, но игра

2010-10-04 20:23:00

Нищо фатално не е станало след 1:1 със Сливен, смята спортният директор на Левски

Спортният директор на Левски Георги Иванов бе видимо разочарован след края на срещата със Сливен. "Сините" допуснаха изненада след 1:1 на стадион "Хаджи Димитър". Резултатът бе открит от Дарко Тасевски в 29-та минута, а Евгени Игнатов донесе точката на "войводите" в 70-та, след неразбирателство в защитата на столичани.

"Без грешки, няма да има и голове. За съжаление, Сливен с една атака ни вкараха гол. Има го във футбола и това. Не са виновни толкова защитниците ни, колкото всички на терена, които се надпреварваха кой да изпусне повече. След изравнителното попадение стана трудно за нас. Дембеле играе трети мач с контузия. Бяхме решили да не влиза, но предвид развоя на срещата, предприехме риск с пускането му на терена.
В края се опитахме да хвърлим всичко напред, но за десет минути нищо не стана", сподели Гонзо.

Според него загубата на две точки в Сливен, няма да се отрази на целите, които стоят пред Левски. "Не сме си мислили, че 30 мача ще бием. Има къде да побеждаваме и да наваксаме точките. Нищо фатално не е станало".

Иванов отрече катастрофалната загуба срещу Спортинг за Лига Европа да е повлияла на футболистите. "Ние сме професионалисти. Не може това, че сме загубили с 0:5 да ни влияе за днешната среща. Бяхме мотивирани да победим и единствено положенията, които изпуснахме ни лишиха от трите точки. Има и такива мачове. Не може всяко положение да вкарваш".

След слабия мач със Спортинг, титулярният вратар на "сините" Георги Петков бе изваден от групата за гостуването на Сливен. Помолен да коментира ситуацията около стража на Левски, Гонзо бе категоричен: "Когато отборът се събере на тренировка, Петков ще е там. Смятам, че Божидар Митрев днес се справи добре".

Вашият коментар