Гонзо: Загуба за събуждане

2010-10-01 01:08:00

"Синият" шеф вече мисли за мача със Сливен в понеделник

 

"Този мач ни показа колко сме далеч от отбори като Спортинг. Подейства ни за събуждане", коментира след края на мача с португалците спортният директор на Левски Георги Иванов.

Родните бронзови медалисти паднаха тежко с 0:5 в мач от втория кръг за Лига Европа.

"Изглежда още не сме готови за такива битки. Нормално е, всичко при нас става в движение, нямаме достатъчно време, правим нов отбор. Нещата ще се получат, но още е рано. Спортинг е висока летва за останалите три отбора в групата, които са горе-долу на едно ниво", каза още Гонзо.

"Колкото и да е трудно, тази загуба трябва да я забравим, защото ни предстои мач със Сливен, който трябва да бъде взет на всяка цена. Във футбола е така. Когато загубиш, винаги имаш шанс за поправка след няколко дни".

"Рано е да анализираме днешната игра. Ше видим кой е сгрешил и защо. Мачът можеше да се развие и по друг начин, ако Дембеле беше вкарал в първата минута", съжаляваше Гонзо.

Президентът и собственик на клуба Тодор Батков пък не беше никак словоохотлив този път и подмина очакващите го журналисти с думите "Ще говоря утре" и се запъти към финансовия шеф Константин Баждеков, който го чакаше отстрани с угрижен вид.

 

Още по темата

Вашият коментар