Гонзо „купи фабрика на 8 септември“?

Начало » Гонзо „купи фабрика на 8 септември“?

Георги Иванов-ГонзоБФС обяви официално, че Георги Иванов поема поста технически директор. Той ще бъде пряко отговорен за работата на всички национални отбори, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол у нас.

„Георги Иванов бе официално утвърден за технически директор на Българския футболен съюз. Легендарният нападател ще бъде пряко отговорен за работата на всички национални отбори, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол у нас.

Функцията на техническия директор е с фундаментална тежест в модернизираната административна структура на Българския футболен съюз, разработена според препоръките на УЕФА и проекта „Футболни федерации на бъдещето“, в който БФС е сред първите активни участници“, пишат в БФС.

Не се знае обаче какво ще се случи с цялата администрация ако на очаквания през март Конгрес бъде избранно ново ръководство на Централата. Не е изключено Гонзо да е на поста броени седмици, ако начело на БФС застане Димитър Бербатов. Затова вече се появиха шеги в социалните мрежи, една от които че Гонзо си е „купил фабрика на 8 септември“, ден преди 9 септември.