Гонзо: Матеус, футболистите ми не са туристи!

2011-02-16 17:57:00

Директорът на Левски недоволен, че трима левскари играха общо две минути за националния срещу Естония

 

Спортният директор на Левски Георги Иванов изрази на глас недоволството си от решенията на селекционера Лотар Матеус, касаещи тримата повикани левскари за контролата с Естония. Веселин Минев влезе в последната минута от редовното време и игра общо две. А Владимир Гаджев и Йордан Милиев изобщо не бяха пуснати.

 

"Не съм доволен от това, което Матеус направи. Той е национален селекционер, така е решил, но не е нормално по време на подготовката нашите футболисти да ходят като туристи в Турция. Според мен в контролите трябва да играят всички повикани футболисти. Не искам да атакувам, да говоря против националния отбор. Селекционерът си знае какво прави", коментира Гонзо.

 

Според него е абсурдно националния тим да е страна по скандала, в който бе замесен заради спаринга с Естония.

 

"Не е приятно за българския футбол. Не мога да го коментирам, защото не знам какво е. Не мога да си представя как някой ще влезне в съблекалнята на националния отбор и ще каже мачът да завърши по някакъв си начин. Това са много богати хора, с голямо самочувствие. За мен подобни неща могат да правят само малки отбори, които така си печелят парите", заяви по темата Георги Иванов.

Вашият коментар