Гонзо: Няма оферта за Петков

2010-08-20 19:20:00

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че няма конкретна оферта за вратаря Георги Петков, при представянето на новото попълнение Кирил Акалски на стадион "Георги Аспарухов".

Иванов все пак призна, че четирима вратари в първия отбор са много и при добро предложение някой от тях може да бъде продаден или даден под наем. В момента Левски разполагат с Георги Петков, Божидар Митрев, Цветан Димитров и вече Кирил Акалски.

"Искаме конкуренцията за всеки пост в Левски да е възможно най-голяма, за да поддържаме висока класа", каза бившият нападател на "сините". "Надявам се новото попълнение да ни помогне да постигнем това, което имаме като план в отбора. В Левски никой играч няма гарантирано място, дори и Петков. Ще пази този, който се представя най-добре", продължи Гонзо.

Иванов обясни и изненадващото оставяне на резервната скамейка на Георги Петков във вчерашния мач с АИК. "Няма нищо мистериозно, ръководството реши, че Митрев ще се представи по-добре в този двубой. Към Петков няма конкретна оферта от някой отбор. Все пак ако получим добро предложение, може един от вратарите да бъде продаден, или даден под наем".

Спортният директор на Левски коментира с едно изречение и вчерашните ексцесии след мача с шведския АИК: "Неприятен инцидент, но ние не трябва да мислим за това, а да се концентрираме върху реванша, който е много важен за нас".

Вашият коментар