Гонзо: Писна ми от глупости!

2010-11-10 14:40:00

Едни псевдожурналисти не спират да ръсят небивалици в сайта си, ядосва се спортният директор на Левски

 

"Не бива да подценяваме отбора на Банско. Нормално е да сме гости при толкова противници от втора дивизия, които можеха да ни се паднат. Дали ще бъде труден един мач, това зависи от нас. Добре е, че няма да ходим по морето", заяви след жребия за Купата Георги Иванов – Гонзо. Левски се падна с Банско във втория кръг за трофея.

"Цикълът на мачовете ни напоследък малко се по-разреди, но дали ще играем с млади футболисти или ще заложим изцяло на титулярния състав, това ще реши треньорското ръководство", каза още Гонзо.

"Недопустимо е да поведеш 1:0 и след това още до края на полувремето да допуснеш обрат 1:2. Но аз съм сигурен, че ако бяхме в пълен състав и със Славия бяхме при равни условия, нямаше да имаме проблеми. Имам предвид, че играхме мач в Европа същата седмица. Същото беше и при гостуването ни в Ловеч. Но Левски ще се бори до последно за първото място, а и пет точки не са чак толкова много, коментира още Георги Иванов.

"Нямам никакви разногласия с Тодор Батков. Всичко написано по разни сайтове са глупости. Още по-малко пък ще се занимавам с публикации на… направо ще ги кажа – Дон Балон. Според мен, тези хора не бива да се наричат журналисти", каза Георги Иванов.

"Да, аз съм приятел с Данчо Петков и твърдя, че ние сме семейни приятели. Но който познава добре мене, а също така познава и Данчо Петков, не би написал такива неща. Нямам нищо против журналистите, но искам да си говоря само със сериозни хора, които задават сериозни въпроси", завърши Георги Иванов в отговор на въпрос за обвинението на същия сайт, че Петков е направил "приятелска" дузпа срещу Левски, с която "сините" изравниха до 2:2 със Славия.

Вашият коментар