Гонзо се връща в Светкавица

2011-01-19 15:23:00

Светкавица ще участва на традиционния зимен турнир в Албена

Николай Вълев – Гонзо започна подготовка с бившия си клуб Светкавица Търговище, докато изчаква оферти от чужбина. За последно той игра в първенството на Азербайджан. Ако не успее да си уреди трансфер, той ще остане на "Димитър Бурков" през пролетта.

Ако това се случи, "мълниите" най-накрая ще намерят нужният им таран, който да реализира многото създващи се голови положения.

За ново попълнение може да се смята левият бранител Аян Ирфан от Несебър, който изкара едва шест месеца в морския град. Подготовка със Светкавица водят още синът на Бончо Генчев- Явор, полузащитникът Георги Василев, който идва от клуб от непризнатата Севернокипърска турска република, както и нападателят Александър Александров от Етър 1924.

Първата зимна контрола на Светкавица е в петък срещу Дунав на стадиона в Русе.

В същото време Светкавица прие поканата на организаторите и ще участва на турнира Албена Къп, който ще се проведе от 9-и до 19-и февруари в едноименния черноморски курорт. Светкавица води зимна подготовка вече осем дни, а групата на Пламен Донев наброява 22-а души. Със сигурност напускат вратаря Радослав Рашков и Ивайло Петров, който най-вероятно ще продължи кариерата си в родния Сливен.

Вашият коментар