Гонзо: Хвалбите ни дойдоха в повече

2011-02-26 21:17:00

Гара е част от един отбор, не може когато машината не работи, той все да ни измъква, реалист е Георги Иванов

"Загубихме единоборствата, контрола върху топката, нищо не ни спореше", обобщи след вечното дерби поведението на "сините" спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо.

"ЦСКА игра прибрано, на контраатаки. Не ни се получи играта, разочарованието е голямо. В гъстата защита не можахме да намерим пролука. Има и такива мачове, изключено е да говорим за криза в Левски".

"Има още 14 мача, всичко е възможно. И по-голяма разлика е стопявана. Характерът ние го имаме, но понякога нещата не се получават. Като цяло ние имахме проблеми във всяка линия. Очаквахме, че мачът ще е труден, медиите също повлияха с писанията ни за лесна победа", продължи Гонзо.

"Дембеле е част от отбора и не може да решава сам мачовете. Когато останалите не са на ниво, няма как той да ни измъква. Сега всички трябва да погледнем трезво и да не избързваме с крайни решения".

"Ясен Петров не е застрашен като треньор на Левски. Това трябва да стане ясно веднъж завинаги. И аз нямам притеснения за моя пост. Разбори няма да правя, всичко ще си остане в съблекалнята. Хвалбите ни дойдоха в повече и ни повлияха негативно".

"Напрежението в първия мач винаги е по-голямо. Съперникът ни нямаше какво да губи и това си каза думата. Стига с крайните оценки. Те се правят след сезона. За нас всеки мач е важен".

"Всеки мач, който губим е предателство срещу феновете. От нас зависи да им се реваншираме. Днес ни липсваше характер, защото и Левски и ЦСКА са отбори с класни играчи и разликата я правят точно характерът и волята", завърши "синият" началник.

Вашият коментар