Гонзо: ЦСКА не ни е конкурент за титлата

2010-09-27 00:40:00

"ЦСКА няма да ни е основният претендент за първото място при тази разлика", заяви спортният директор на Левски Георги Иванов след 2:1 над Берое. С поредните 3 точки "сините" са еднолични лидери в класирането, а вечния им съперник изостава с 10 точки.

 

"Но ЦСКА винаги е опасен противник. Сигурен съм че ще се вдигне, защото тежките им мачове минаха. Ако Левски побеждава, и играе така, ще е нормално Левски да е шампион", каза Гонзо. И определи Черноморец и Литекс за основни конкуренти в момента. Чак след тях постави ЦСКА. За мен "Сигурен, че ако Левски държи нивото си, няма да има проблеми да спечели първенството", добави директорът.

 

Запитан за сериозните оферти, които почнаха да валят за новата голова машина на "сините", Гонзо отвърна: "Гара Дембеле не се продава. Правим отбор в движение и истинската сила на тима ще се види след Нова година. Ще се опитаме да вземем още попълнения. Може да продадем, за да вземем други, но Гара Дембеле няма да бъде продаван. Ядрото на отбора ще е това, което е в момента."

 

Шефът на Левски разкри, че е направил свое проучване на лансирания скандал с Дембеле. Според появили се информации 24-годишният нападател вилнял в дискотека в Студентски град преди седмица. Иванов се зарече, че ще разбере сам истината. И ако звездата на тима наистина е нарушил вечерния час, няма да му се размине финансова санкция. "Гара Дембеле не е бил в заведението", каза с категоричност Гонзо.

 

Конкретно за успеха над Берое Георги Иванов заяви: "Футболистите не подходиха по най-сериозния начин. Нямаше агресивност. Ако бяхме вкарали положенията, които изпуснахме, настроението щеше да е друго. Има и такива мачове, важното е, че спечелихме. Гара Дембеле имаше наистина трудни положения, после от по-лесното вкара. Но ще вкарваме по-нататък."

Вашият коментар