Гонят Бадема от Румъния

2010-11-23 14:54:00

Валентин Илиев сигурен за мястото си в Университатя

Ръководството на Университатя (Крайова) подготвя чистка в отбора, а в списъка с футболистите, които може да бъдат освободени попада и единият от двамата българи в тима – Емил Гъргоров.

Катализатор за негативните настроения в клуба се оказа домакинската загуба с 1:2 от намиращия се в зоната на изпадащите Глория (Бистрица). Гъргоров дори не попадна в групата за този мач, а гневът на шефовете си навлече, основният футболист в средата на терена на Университатя – австралиецът Спасe Дилевски.

Това бе трети пореден шампионатен мач без победа за тима от Крайова и напрежението започва да расте, особено като се има предвид, че междувременно отборът отпадна и за купата на Румъния.

„Не само в атака и в защита правим грешки. Някои май играят само за заплатите си. Аз го видях, видя го и целият свят”, обяви президентът на клуба Силвиан Кристеску, като така намекна за проблемите в халфовата линия.

Според "Проспорт" Дилевски и Гъргоров са начело в списъка за гонене, а сериозно застрашен е защитникът Мариус Чука, който пък бе единственият голмайстор за Университатя във въпросната среща с Глория Бистрица.

Другият българин в състава Валентин Илиев, въпреки че е контузен, може да се чувства сигурен за мястото си, предвид това, че от началото на сезона е отбелязал три гола – колкото имат и най-резултатните нападатели в отбора.

Вашият коментар