Готви ли се цирк в БФС?

Начало » Готви ли се цирк в БФС?

Борислав МихайловБорислав Михайлов може отново да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, твърдят от „24 часа“.

Бившият вратар бе посъветван да подаде оставка като шеф на футболната ни централа на 18 октомври м.г. Това стана след загубата от Англия с 0:6 в европейските квалификации.

Оттогава футболната власт „тупа топката“ и всячески бави избора на ново ръководство. Припомняме, че с настоящото бъгарският футбол стигна до дъното и оре в него от няколко години. Класирането на голямо първенство е мираж, очевидно се толерира един отбор в Първа лига, историите около тв-правата са меко казано „палави“, а качеството на футбола пада главоломно всяка година.

В момента временно изпълняващ длъжността президент е вицето на Боби Михаил Касабов, а бившият капитан на националния отбор и бивш любимец на феновете се води президент в оставка.

Засега са обявени две кандидатури за престола в Бояна: на бившия бос на Нефтохимик Христо Порточанов и на финансовия благодетел на Марица (Пловдив) Христо Христов.