Граждани искат СТОП на автобезумията на Константин Папазов

Начало » Граждани искат СТОП на автобезумията на Константин Папазов

Константин ПапазовГраждани, организирани в социалните мрежи, се събраха на протест пред сградата на KAT в столицата. Желанието им е да бъде отнета шофьорската книжка на члена на надзорния съвет на Левски и баскетболен треньор Константин Папазов, съобщава „Евроком“.

Причината за демонстрацията е поредно нарушение с автомобила на Тити.

Миналата седмица автомобилът на баскетболния спец беше заснет да изпреварва колона от автомобили при кръстовището край румънското посолство и отново да преминава на червен светофар.

Случката беше замазана с появата на лице, което пое отговорността, но едва ли има някой, който е повярвал на това. Папазов няколко пъти обещава по най-безумен начин неща, които всеки нормален гражданин трябва да спазва – да пресича на зелено и да спазва правилата. Въпреки многото нарушения автопростотиите на Папазов продължават.

Последният път той отново почти се разрева в бТВ, обещавайки че „повече няма да прави така“. Още по-абсурдни са обещанията му, че ще спре да минава на червено, ако Левски вземе купата.

Протестиращите се заканват да поискат и оставката на началника на Пътната полиция към СДВР комисар Мартин Цурински. „Това е събитие, на което ние да изразим своята гражданска позиция“, обясни гражданинът Ясен Дудин пред БНР.