Гранден бил "някъде в Англия", по вестниците пишело

2010-08-08 23:57:00

Няма да задържам никого, който не иска да играе при нас, твърди Павел Дочев

Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев втрещи всички след мача с Черноморец, загубен от "червените" с 1:2, заявявайки че не знае къде е един от основните му футболисти – Елиот Гранден. "Мисля, че е някъде в Англия, по вестниците така пише". Малко по-късно немският възпитаник, който е начело на "армейците" се опита да поправи казаното от него. "Не знам къде ще подпише договор, но иначе знам къде е. Сега е в Париж, после лети за Англия", заяви Дочев.

Крилото на ЦСКА почти сигурно няма да продължи футболната си кариера в ЦСКА. Французинът замина за Англия непосредствено преди мача, където в понеделник ще мине медицински прегледи преди да подпише с новака Блекпул. "Дойде при мен в съблекалнята и ми каза, че си тръгва. Явно пътищата ни на този етап се разминават", заяви Дочев. "Разбирам го момчето. Дойде и ми каза, че му е некомфортно, че иска да пробва нещо друго. Затова и нямах право да го спра", коментира Дочев.

Информацията бе потвърдена и от спортния директор на ЦСКА Емил Костадинов. Досега се спрягаха различни версии за липсата на Гранден в групата за мача срещу Черноморец. От ръководството твърдяха, че е контузен, а самият футболист бе заявил, че не знае за негов бъдещ трансфер.

 

Вашият коментар