Грубиян от Царевец отнесе осем мача наказание

2010-11-12 13:48:00

Мирослав Атанасов наплюл рефера, обидил и дамата – страничен съдия

 

Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС във Велико Търново наложи сурово наказание на Мирослав Атанасов от Изгрев Царевец, съобщава сайтът sport-vt.com.

В мача с култовия отбор ЦеСеКа Лесичери той наплюл рефера Кознички, след като получил втори жълт картон, а после на излизане не се държал джентълменски с тъчреферката Кристина Станчева, която е била обсипана с откровени псувни. Атанасов бе наказан с лишаване от права за 8 мача по чл. 25 т.2 от правилника за псуване и наплюване на длъжностни лица.

2 мача отнесе пък Младен Райчев от Атлетик Свищов за обида на главния съдия. Неговият клуб Атлетик получи сериозната глоба от 375 лв. по чл. 28.3 и чл. 42.4 за напускане на терена. В последния кръг на западната А областна група в Сухиндол при резултат 3:1 гостите от Свищов напуснаха терена, недоволни от съдийството. Освен глобата, им бе наложена служебна загуба с 6:0.

Лишаване от права за 3 срещи пък бе наложено на Любослав Димитров от Ресен, който бе изгонен на мача с Ураган Патреш. Той получи 2 мача за обида на главния съдия по чл. 22.5, както и още един мач за хвърляне на топка по противников състезател.

Вашият коментар