Гьоре и Коща не могат да се разберат за Караджов

2010-10-11 18:33:00

Вратарят пропусна тренировката на "червените"

Катастрофиралият със своя автомобил в събота вечер вратар на ЦСКА Иван Караджов не взе участие в първата за седмицата тренировка на "червените". Днес възпитаниците на Гьоре Йовановски се събраха след неколкодневна почивка, продиктувана от паузата в шампионата и направиха бегови упражнения из алеите на Борисовата градина.

Макар че се измъкна невредим, Караджов не се включи в заниманието и отказа коментар по темата.

Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски призна, че е научил за катастрофата едва днес. Според македонския специалист най-важното в случая е, че Караджов е жив и здрав. За разлика от спортно-техническия директор Емил Костадинов, който се закани, че ще глоби играча, Йовановски е на друго мнение. "Футболистите имаха почивен ден. Всички бяха свободни да правят каквото искат. Така че погледнато реално, той не е нарушил никакъв правилник на клуба".

Македонският специалист разкри още, че в ЦСКА продължават да чакат бразилеца Данило Сакраменто. "Червените" не очакват други нови попълнения. Във вторник "армейците" ще изиграят приятелски мач с Доростол (Силистра) на стадион "Българска армия". Входът за феновете ще бъде свободен.

Вашият коментар