Гьоре си призна: Шансовете намаляват

2010-09-19 18:30:00

"Не си вкарахме положенията. Славия имаше своите шансове и ни вкара един гол", каза след мача със Славия (0:1) треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски.

"Ще направим анализ на мача, но още сега мога да кажа, че трябваше да вкараме поне един гол. Животът
продължава…"

"Никой не е виновен за гола. Това беше много силен удар. Не търся виновници. Спас Делев не играе, защото в момента в отбора има по-добри от него".

"Шансовете ни стават все по-малки, но докато съществуват теоретични побе ще се борим. Има още повече от 20 мача. Нищо не е изгубено. Има шанс да се борим не само за място в Лига Европа, но и за шампионска титла", завърши македонецът.

 

"Нямам обяснение за поражението. Не е оправдание, че в четвъртък играхме с Бешикташ. Просто бяхме длъжни днес да бием този слаб отбор на Славия. Всички носим вина за поражението, а не само вратарят. Защото и след като пуснахме гол, имахме достатъчно време за реакция. И в Турция и днес имахме достатъчно положения, но този умрял отбор на Славия трябваше да го победим. Липсва ни изявен голмайстор, за мене това е проблем. Но трябва да работим в тази ситуация, ръководството даде достатъчно пари за играчи и трябва да се оправяме така", каза капитанът Тодор Янчев.

"Недопустимо и ненормално е ЦСКА да се намира на такава позиция в класирането. Но ако продължаваме така да губим точки срещу отбори като Видима-Раковски и Славия, няма как да се изкачим на първото място", добави той.

 

Още по темата

Вашият коментар