Гьоре: Такива неща няма да търпя!

2010-09-17 22:22:00

Наставникът на ЦСКА не е решил как да накаже Спас Делев и Коце Стоянов за боя, който си спретнаха

Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски коментира инцидента, в който взеха участие Спас Делев и Костадин Стоянов. След загубата на "армейците" от турския Бешикташ (0:1), двамата футболисти се сбиха. Йовановски обаче все още не е преценил какво наказание да им наложи.

"Бях на пресконференцията, когато се е случил този инцидент между Спас Делев и Коце Стоянов. Знам всички подробности защо и как се е получило. Това е вътрешен инцидент, който ще си го решим ние. Такива неща няма да търпя в отбора. Утре ще говоря с тях двамата. Ще решавам на място след разговора дали ще има финансови наказания или дали някой от тях няма да играе в следващия ни мач. Това са неща, които не трябва да се получават."

"Разбирам, че всички са изнервени след тази загуба. Имахме добри положения срещу Бешикташ, но шансът ни обърна гръб и загубихме. Имаме надежди за следващите мачове, които предстоят. Доказахме се с някои опасни контраатаки, при които можехме да вкараме. Показахме, че ЦСКА може да се представя добре срещу отбори като Бешикташ. Дори след влизането на Куарешма и Бобо пак стояхме не лошо."

"Що се отнася до мача със Славия, няма контузени футболисти. Всички са на линия. Ще мислим дали да включим Грило и Платини в разширения състав за мача на "Овча Купел", призна още македонският спец пред "Топспорт".

Вашият коментар