Данчо Минев псува феновете на ЦСКА (видео)

2010-10-31 10:00:00

Защитникът ругае по малцината привърженици подкрепили отбора срещу Берое

"Сега пляскате, да ви *** майката", изцепи се вчера десният защитник на ЦСКА Йордан Минев. Селската псувня на пазарджиклията бе спрямо феновете на отбора, за който играе в момента. При това спрямо тези стотина души, които не бойкотираха домакинството срещу Берое (3:2), а аплодираха него и останалите играчи, което е изключителна рядкост през последните няколко месеца. Както е известно, повечето фенове на "армейците" останаха извън стадиона в знак на протест срещу собствениците на клуба.

Сцената се разигра веднага след края на мача между "червените" и Берое (Стара Загора) в София, завършил инфарктно 3:2 за софиянци с гол в последните секунди. Излизайки от терена Минев по най-каруцарския начин отвърна на ръкоплясканията на и без това обидно малката за "армейците" публика.

Малко по-късно самозабравилият се бек, тръгна още по-нагло да лъже, че не бил псувал. "Никого не съм псувал и никога няма да псувам феновете. Как си представяте да ми ръкопляскат, а аз да ги обиждам? Пак някой се опитва да вкара интриги в ЦСКА", заяви Минев.

BGfootball.com ви предоставя запис от ситуацията:

Вашият коментар