Данчо Петков става треньор

2010-12-07 15:11:00

Мартин Кушев няма да се връща на Овча купел, отсече Венци Стефанов

 

Дългогодишният капитан на Славия Йордан Петков е освободен от отбора на Славия, но почти сигурно ще остане на Овча купел като треньор. Последното е по желание на наставника Емил Велев.

"Лично Емил Велев иска Йордан Петков да му стане помощник. Така ще спрат да се говорят глупости как двамата са в конфликт" коментира по този повод президентът на тима Венцеслав Стефанов.

Йордан Петков в момента е на 34 г. Роденият във Велико Търново футболист започва кариерата си в местния Етър, припомня "7 дни спорт". Освен в Славия играе и в още един от столичните тимове – Локомотив. Той премина на Овча Купел именно от червено-черните през 2001 г. Оттогава има над 100 мача с бялата фланелка. През 2006 г. игра за малко под наем в турския Самсунспор, след което се завърна в Славия.

Стефанов отрече, че нападателят на руския Амкар (Перм) Мартин Кушев ще се завърне в Славия като играещ помощник-треньор.

"Аз лично настоявам Марто да си остане в Русия дори и като треньор, защото парите, които ще вземе там, няма как да ги получи в България. Той няма да идва в Славия", каза босът на белите.

Вашият коментар