Две „бомби“ в един ден: Боби върнат в БФС и Левски с лиценз!

Начало » Две „бомби“ в един ден: Боби върнат в БФС и Левски с лиценз!

Сектор А на стадион Георги АспаруховПостоянно трупащият нови и нови дългове Левски взе лиценз за следващия сезон. Лицензионната комисия към Българския футболен съюз информира футболната общественост, че след серия от заседания, проведени през месец май, 16 клуба са получили лиценз за участие в Първа лига.

На тези заседания подробно и акуратно e било оценено изпълнението на минималните изискуеми критерии за получаване на лиценз за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА, както и за участие в Първа професионална лига за сезон 2021/2022 година.

Новината идва в деня, в който стана ясно, че Борислав Михайлов е президент на Българския футболен съюз. Това определи Софийският градски съд с решение на съдия Владимир Г. Вълков, с което се отменя отказа на Агенцията по вписавания.

Припомняме, че Левски бе напуснат от няколко играчи заради невзети няколко месеца заплати, а наскоро стана ясно, че клубът продължава да трупа дългове. Борислав Михайлов пък си „взе почивка“ от БФС за две години и се върна в момента, в който си тръгна последното правителство, точно по времето, в което Димитър Бербатов обяви кандидатурата си.