Двуразови тренировки в Пирин

2011-01-17 10:59:00

В Благоевград чакат бразилец за проби

От днес футболистите на Пирин ще се готвят двуразово, като заниманията ще са сутрин от 10:00 и следобед от 14:30 часа, информира пресаташето на клуба Велислав Елезов.

Новина с днешна дата е че, към състава отново се присъеди Мирослав Ризов. Той е бил убеден от ръководството на клуба, че е силно нужен в тежката ситуация, в която се намира отборът. Също днес за проби към благоевградския тим се присъедини и бразилски футболист. Той ще изкара пробен период и, ако бъде одобрен от старши треньора Костадин Ангелов, ще подпише договор с клуба. Състезателят се казва Данило Араухо и е се е състезавал в бразилския клуб Сао Пауло, уточни Елезов.

Тази седмица ще се изиграят и първите контроли на Пирин. За 21 януари е предвидена среща с Пирин Разлог, която най-вероятно ще се играе на базата на благоевградския клуб в село Рилци от 14:30 часа. На следващия ден ще е състои проверка с Локомотив Пловдив, която ще е със същия начален час, а мястото ще бъде или стадион "Христо Ботев" в Благоевград или теренът в село Мурсалево.

Вашият коментар