Дебютант в елита пак остана без треньор

Начало » Дебютант в елита пак остана без треньор

Красимир БалъковДосегашният треньор на Футболен клуб Централен спортен клуб на армията 1948 Йордан Юруков напуска окончателно клуба и вече няма да е част нито от мъжкия тим, нито от школата на клуба.

„Напускам. Това е. Не искам да коментирам причините. Ще кажа само, че оставих сърцето и душата си в клуба“, заяви треньорът, цитиран от Гонг.

Под ръководството на Йордан Юруков въпросният клуб влезе в Първа лига, а след привличането на Красимир Балъков остана в спортно-техническия щаб.

След равенството 0:0 с Царско село в четвъртия кръг бившият национал беше свален от поста и направен „главен мениджър“ на клуба, а на Юруков отново стана треньор.

Любопитно е, че с него отборът постигна първа победа – 2:0 срещу Монтана, но пък загуби с 0:3 от Левски.

Някои фенски публикации в социалните мрежи около мача на Герена може би дават насока на размишленията защо Юруков се маха. Във всички случаи той е поредното име, което преминава за кратко през въпросния клуб. Текучеството там е огромно като за четири години от там си тръгнаха над 100 играчи и треньори. Фенове се шегуват, че те са повече от феновете, които посещават мачовете им на Националния стадион“ Васил Левски.