Дембеле се загледа към Албиона

2011-01-06 14:58:00

Блекбърн удари на камък с Роналдиньо и се насочи към Гара

Името на играча на Левски Гара Дембеле започна да се споменава и в английските медии. Авторитетният сайт на Скай спортс информира днес, че представянето му в България и особено 27-те гола отбелязани за половин година на Герена са впечатлили няколко клуба от Острова.

Дори се споменава името на един от клубовете – Блекбърн. Пред изданието говори лице, което е представено като агент на играча. Крисчън Емили разкрива, че не е изненадан от интереса към клиента му след изявите му през есента.

Името на импресариото излиза за пръв път под прожекторите. Досега се смяташе, че мениджър на Гара е култовата мадам Сокена Ба, майка на братята Юнес и Самир Бенжелюн, които ритат в Локомотив Пловдив

Блекбърн е най-удобният за спекулации клуб, след като преди броени седмици отборът смени собствеността си. Всички очакват агресивна игра на един от четирите шампиони на Висшата лига през трансферния прозорец. Досега вече се спрегнаха имената на Диего Марадона като бъдещ мениджър и на Роналдиньо като играч.

В Англия обаче рядко се отпускат да харчат милиони през зимата. По това време се взимат играчи под наем или свободни агенти.

За Гара Дембеле пък мераклии са още няколко отбора от Русия и Италия.

Вашият коментар