Джамбазки: Имаше дузпа за нас

2010-09-25 23:36:00

"И крушката ми като изгори в нас, я сменям", коментира слуховете за уволнение, старши треньорът на Монтана

"Имаше дузпа, която не ни дадоха при 0:0 и тогава мачът ставаше друг", заяви след края на срещата ЦСКА – Монтана 2:0, старши треньорът на гостите Атанас Джамбазки. "Колкото можем, толкова играем. Момчетата се стараха. Дойдохме с една единствена мисъл – да играем футбол и да се борим".

Наставникът на Монтана изрази разочарованието си от лесно допуснатия първи гол във вратата на Христо Иванов. В 59-ата минута Килиън Шеридън стреля от малък ъгъл, топката рикошира в крака на Тихомр Трифонов и влезе за 1:0. "Има някаква прокоба. Пак получихме гол от рикошет. Нашите положения пък не влязоха. Показваме липса на характер и на самочувствие, но с такъв материал разполагаме", коментира старши треньорът на Монтана.

"Има си ръководство, те преценяват са смените. В един отбор няма как само един човек да е виновен. Като бием всички се радват, като падаме, в България само треньорите са виновни. Иначе винаги има смени. И крушката ми като изгори в нас, я сменям", допълни Джамбазки по повод слуховете за негово уволнение.

Вашият коментар