Диамантът на Тасевски избира миски пред синове на Джеймс Бонд

2010-11-26 20:39:00

Прелестната Ромина Андонова, която наскоро призна, че от година е с халфа на Левски, короняса Мис УНСС 2010

 

Ослепителната приятелка на Дарко Тасевски Ромина Андонова стана рефер, но на футболен мач, а на конкурса "Мис УНСС – Паспорт клуб 2010". Чаровницата наскоро призна, че от година е заедно с македонския футболен национал и основна фигура в Левски.

 

Мис България 2010 Ромина Андонова беше председател на журито, избрало Мис УНСС 2010 в четвъртък вечерта. Тя сложи короната на 18-годишната студентка в специалност "Администрация и управление" Ралица Иванова. Тя получи и правото да участва във финалния кастинг на "Мис България 2011".

 

В журито бе и футболният мениджър Георги Градев, който връчи призове на подгласничките. "Асистент съдии" бяха също представителят на студентския съвет на УНСС Мартин Стефанов, рапърът Колумбиеца, бизнесменът Христо Сираков, мениджъра на "Паспорт клуб" Симеон Донов и топмоделът Гери Дончева.

 

 

 

Но имаше и двама ВИП гости от чужбина – Джефри и Кристиан Мур, синове на популярния актьор Роджър Мур и актрисата Луиза Матиоли. Роджър Мур придобива широката си популярност вече сред няколко поколения, заради съвършената си актьорска игра в няколко филма от поредицата "Джеймс Бонд", в 118-тте серии на "Светецът" и мн. др.

Вашият коментар