Диви македонци чакат озверели перничани

2010-09-24 14:44:00

"На терена в на ст. "Христо Ботев" "11 диви македонци" ще очакват един "озверял Миньор", образно се изрази на пресконференция днес треньорът на Пирин Костадин Ангелов.

Думите му бяха продиктувани от факта, че и двата отбора на всяка цена ще искат победата и трите точки след нея. Положението и на Пирин и на Миньор не е никак розово и двата състава са в дъното на класирането.

"Футболистите ни ще направят всичко възможно на терена, за да победят", заяви наставникът на "орлетата".

В състава му има контузени като Александър Башлиев, има и наказани, но Ангелов счита, че това няма кой знае какво значение, защото отборът, по думите му, е един жив организъм, в който всички са равни и няма звезди. Костадин Ангелов съобщи, че няма да разчита на нападателя Атанас Николов, като обясни, чо той не се вписва  в концепцията му засъстава и неговата игра.

На въпрос, свързан с очакванията, че на терена в Благоевград ще излезе един "озверял Миньор", старши треньорът на Пирин отговори, че той "няма да е по-озверял от Пирин". Ангелов заяви, че момчетата му са възвърнали увереността и самочувствието си и че в отбора на Миньор трябва да се страхуват от Пирин, а не обратното.

"Дразня се, когато ни подценяват. При положение, че подценяваш, значи си загубил", добави Ангелов.

Вашият коментар