Димитър Борисов: ЦСКА не се продава

2010-09-26 14:50:00

Каква е цената на клуба е въпрос на одит, коментира единият от собствениците на "червените"

"ЦСКА не се продава. Купувачи не търсим, а и никой не ни се е обаждал", заяви след края на мача с Монтана единият от собствениците на "армейците" Димитър Борисов. "Червените" победиха макар и трудно с 2:0, след голове на Килиън Шеридън.

"Колко струва ЦСКА е въпрос на одит. Дали Титан има пари да издържа отбора е спорен въпрос. За колко го купихме ние е търговска тайна", коментира босът. Запитан защо не са оправени сметките с електричеството на "Българска армия", той отговори: "Трябва да се наслагат електромери, защото има 25 обекта, които не си плащат тока, а ние плащаме. А тези обекти не са към нас. Има забавяне на заплатите от месец и половина, но слабата игра не е заради парите. Взехме 5-6 нови играчи, на които им трябва време, за да се опознаят и да заиграят на ниво. Това е нормално", сподели Борисов.

Запитан дали лошото представяне на тима сега се дължи на подготовката, направена от Павел Дочев, босът на ЦСКА каза: "Не мога да коментирам нещо, което не разбирам. Ако разбирах, сега сигурно щях да съм треньор". Според него отборът играе по-силно от мач на мач. "Срещу Литекс и Бешикташ играхме добре, със Славия – не. Днес не играхме много слабо".

Помолен да коментира спекулациите, тръгнали от бившия изпълнителен директор на Миньор Георги Славчев, че футболисти на "червените" са залагали на загуба срещу пернишкия тим, Борисов отвърна: "Това беше преди една година. Спомням се единствено, че Румен Трифонов ни вкара два гола и ние го взехме в ЦСКА". "Армейците" тогава отстъпиха на Миньор с 0:3 на "Българска армия". Преди този мач, "червените" бяха губили на своя стадион за последно преди пет години от Левски на 24 април 2004 г., когато двубоят завърши 2:1 за "сините".

Вашият коментар