Димитър Илиев: Ще гоним изразителна победа

2010-08-04 13:49:00

Задължителна втора победа ще гони ЦСКА срещу непретенциозния си съперник в евротурнирите – отбора на Клифтънвил. Това заяви нападателят на "червините" Димитър Илиев, преди заминаването на тима за Белфаст.

"Червените" победиха с 3:0 в София северноирландския тим, с което превърнаха реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа в протоколен. "Победата ни е нужна за самочувствие и коефициент, но най-вече за да продължим да се сработваме и да показваме по-добра игра", коментира Илиев.

"Загубата от Левски ни тежи, неприятно е да те победят в дербито. Ще е по-добре, колкото се може по-бързо да забравим този мач. Изразителна победа срещу Клифтънвил и добра игра ще ни помогне да преодолеем случилото се", добави нападателят на "армейците", който не успя да се разпише срещу "сините" в неделя.

В групата на „армейците" се завръща Румен Трифонов, на мястото на контузения Коста Стоянов. Наставникът на ЦСКА Павел Дочев заложи на същата разширена формация, която използва и за двубоя срещу Левски. За разлика от първия мач срещу тима от Белфаст сред избраниците е и Спас Делев, който поради документални неуредици не игра в първия двубой. С ЦСКА не пътуват Уилям Тиеро, Грегъри Нелсън и Йордан Минев, които са контузени. 

Други липсващи лица бяха собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов, които не заминаха с тима, като Венци Живков ще представлява тима.

Групата на ЦСКА:
Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Павел Виданов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Апостол Попов, Тодор Янчев, Мартин Дечев, Томи Костадинов, Александър Тонев, Спас Делев, Маркиньос, Руи Мигел, Димитър Илиев, Борис Галчев, Елиот Гранден, Коста Янев, Дормушали Саидходжа.

Вашият коментар