Димитър Рангелов: Писна ми от глупости

2010-09-11 18:12:00

"Какви купони? Това е абсурдно!", коментира от Тел Авив българският нападател

Името на българският национал Димитър Рангелов бе забъркано в сериозна интрига, според която той и част от националите пиянствали преди мача с Черна гора, злощастно загубен с 0:1, пише Гонг. Това накара нападателя на израелския Макаби Тел Авив да изпрати до медиите обръщение.

„Писна ми да чета името си, забъркано в някакви измислени интриги – обърна се към българските медии Димитър Рангелов от Тел Авив. – От години не играя в България, как веднъж не прочетох такива глупости в германската преса?! Отварям всеки ден български сайтове, чета вестници, искам да знам какво става в родината ми… И какво виждам – че съм забъркан в поредната измислица. Когато някой критикува играта ми – ок, няма проблем. Но да си измислят простотии за личния ми живот, това няма да търпя. Не знам какво ще предприема, но обмислям и вариант за съд за един сайт, който този път прекали. Ще го обсъдя и със семейството си, което също е жестоко обидено. В неделя съм пропътувал над половин Европа, за да се прибера и да помогна на националния отбор, а сега чета, че съм си дошъл тук, за да правя купони! Айде стига лъжи!"

"Не знам откъде идва тази информация. В събота бях цял ден в Тел Авив, на другия ден в 4 сутринта отидох на летището, за да се прибера и да продължа тренировки. Аз бях скапан, това са абсурдни неща. Единственото, което е, че това се нагнетява на хората в България. Не е имало нищо, към 11 се прибрахме с Чавдар Янков и си легнахме двамата, бяхме много изморени. А с Божинов единствено се засичахме на обедите, вечерите и на видео разборите, които имахме. През другото време не сме се засичали в хотела. А пише, че двамата сме били най-активни в този купон, което е смешно”, допълни Рангелов пред Гонг.

Вашият коментар