Дните на Тибони в ЦСКА преброени

2010-09-25 15:35:00

Дните на италианския нападател Кристиян Тибони на "Армията" изглежда са преброени, тъй като той беше отстранен от първия състав.

По всяка вероятност русокосият нападател ще си събере багажа през зимата и в комплект със защитника Марко Еспозито ще си тръгнат от София.

Тибони е собственост на втородивизонния Аталанта и е под наем в ЦСКА до лятото на следващата година, но явно няма да изкара дотогава с червения екип.

Кристиян Тибони показа добри игри в малкото минути, в които беше на терена и дори вкара гол на ТНС, с който ЦСКА стигна до 2:2 като гост. Той обаче излезе доста конфликтна личност и дори се сби със сънародника си Джузепе Акуаро.

Причината за скандала между двамата било несериозното отношение на Тибони към тренировъчния процес. Той си мислел, че е на курорт в ЦСКА и Акуаро, който вече е твърд титуляр му направил забележка, след която се стигна и до крошета в лицето на Тибони.

Освен това в мача със Славия нападателят обиждаше треньора на белите Емил Велев.

Всичко това стана причина италианецът да бъде отстранен от отбора за мача с Монтана тази вечер. На негово място в групата попадна друг бияч – Спас Делев.

Вашият коментар