Добро настроение в Литекс, преди мача с Жилина

2010-08-03 18:59:00

С шеги и майтапи "Литекс" замина за реванша от III кръг на Шампионската лига срещу словашкия "Жилина".

"Аз, Занев и Бодура (б.р – Петър Занев и Николай Бодуров) пуснахме тото, ама май не си проверихме фиша", се пошегува в типично свой стил капитанът на Литекс Ивелин Попов, по повод непотърсената печалба от 6,5 милиона лева на спортния тотализатор. Късметлията, улучил 6-те числа в рекордния джакпот на играта 6/49 на Тото 2 така и не си потърси парите в 45-дневния срок.

Според решение на Българския спортен тотализатор 50% от сумата ще отиде в Министерството на физическото възпитание и спорта, а останалата ще бъде върната отново в играта. "Оставихме на държавата парите, щом отиват за спорта", допълни Попето.

Капитанът на Литекс все пак коментира и предстоящия двубой с Жилина. Мачът е в сряда от 20,30 ч на стадион "Под Дубном". Първият двубой в Ловеч завърши 1:1. "Отиваме в Словакия, за да победим. 100 процента ще вкараме гол. Ще ни бъде трудно без основни играчи, но пък това е възможност за по-младите момчета да се докажат. Надявам се, че ще повторим играта си от Подгорица. Дано се представим по-силно от първия мач в Ловеч", заяви Попов.

Вашият коментар