Добър жребий за ЦСКА и Локо, коварен за Славия

Начало » Добър жребий за ЦСКА и Локо, коварен за Славия

Лига ЕвропаЦСКА ще срещнe малтийския Сиренс в първия предварителен кръг на Лига Европа. Това отреди тегленият днес жребий в Нион.

Победителят ще се реши в един мач, като той ще е на 27 август в София. Малтийците, които са новаци в елита на местния футбол, завършиха на четвърто място в първенство, оставайки на шест точки зад шампиона Флориана.

Отборът на Локомотив (Пловдив) ще се изправи срещу победителя от двойката Санта Колома и Искра Даниловград в първия квалификационен кръг от Лига Европа.

Това бе възможно най-лесният жребий за „черно-белите“, които избегнаха отборите на Апоел Никозия, Сутиеска и Бейтар Йерусалим.

Победителят ще се реши в една среща, а „смърфовете“ ще са гости в сблъсъка от втория по сила европейски клубен турнир. Срещата на Локомотив (Пловдив) от турнира ще се проведе на 27-и август.

Славия изтегли приемлив съперник на фона на възнижбистуте, ни със сигурност едва ли ще му е ледно. Белият тин ще срещне албанския Кукеши в първия предварителен кръг на Лига Европа. Победителят ще се реши в един мач, като белите ще са гости. Двубоят ще се състои на 27 август в Албания.

Останалите възможни съперници на българския тим бяха поставените шведски Малмьо и Хамарби.