Домо и Рангелов в атака довечера

2010-10-12 10:41:00

Защита изцяло от А група ще излезе срещу Саудитска Арабия в Истанбул

На двама в атака по всяка вероятност ще разчита Лотар Матеус в контролата на България със Саудитска Арабия, твърди Гонг. Мачът е довечера от 18:30 часа на помощно игрище на стадион "Кемал Ататюрк".

На голове в срещата ще се разчита на Димитър Рангелов и Валери Домовчийски. Това е само част от генералните промени, които предвижда немският специалист.

На вратата застава абсолютният дебютант Владислав Стоянов, който играе в молдовския Шериф. Защитата ще е изцяло от играчи от А група.

Отдясно ще е Виданов, отляво – Петър Занев. В сърцето на отбраната ще са съотборниците в Левски Иво Иванов и Йордан Милиев.

В халфовата линия ще има една по-значителна промяна. Мартин Петров ще бъде заместен от състезателя на Касъмпаша Николай Димитров. На обратния фланг ще е Ивелин Попов, а в средата ще разчитаме на класиката – опорен полузащитник Станислав Ангелов и разиграващ халф Чавдар Янков.

По време на мача вероятно ще се появи и още един дебютант – вратарят Боян Пейков. Матеус има право на шест смени и предвид изказването му, че ще експериментира в този мач, то се очаква всички да играят.

Вашият коментар