Домо ще гледа националния от дома

2010-11-14 22:08:00

Кариерата на Валери Домовчийски в националния отбор под ръководството на Лотар Матеус официално приключи днес, след като това се подозираше от онзиден, когато играчът на Херта отказа повиквателната, за да може да играе за клубния си тим, чиято програма около този мач е доста натоварена.

Лотар Матеус побесня още тогава, а днес обяви, че играчът повечв няма да получава покани за представителната българска селекция.

"Не може един футболист да си избира сам кога ще играе и кога- не. Това няма как да стане, защото вече ме е подвел и не мога да му имам доверие. Още повече, че с треньорът на Херта всичко беше уточнено, мотивира се Матеус.

Германският специалист потвърди, че Станислав Ангелов не е в националния отбор защото не играе в клубния си тим Стяуа. Това било оповестено пред играчите още при пристигането му в България, така че това са правилата. Матеус обаче заяви, че Станислав Ангелов е играч с качества и ако играе по-нататък редовно, ще си възвърне мястото. Същото се отнасяло и за крилото на руския Алания (Владикавказ) Иван Стоянов.

"Относно Георги Пеев, за мача със Сърбия имам различни намерения и той така или иначе нямаше да бъде титуляр. Така че най-добре за него е да му бъде спестено дългото пътуване", коментира Матеус.

Вашият коментар