Дочев: Липсваше ни спокойствие

2010-07-27 23:17:00

ЦСКА стартира с успех участието си в турнира Лига Европа. "Червените" победиха Клифтънвил с класическото 3:0. Резултатът откри Павел Виданов, а през второто полувреме за "армейците" се разписаха в равките на две минути Маркиньос и Румен Трифонов.

"Липсваше ни спокойствие и самочувствие пред противниковата врата. Трябваше да чакаме доста време докато вкараме втория гол. След него се успокоихме, започнахме да контролираме играта. Така с чудесна комбинация стигнахме до третия гол", коментира след срещата наставникът на ЦСКА Павел Дочев.

"Съперникът ни се беше затворил масивно отзад и беше много корав в защита. При 1:0 бях нервен, защото при една грешка публиката щеше да недоволства, а това щеше да притесни и играчите. Все пак вкарахме още два гола и не допуснахме нито един", каза още старши треньорът на "армейците".

"Мислехме, че са по-лек съперник. Има две положителни неща от този двубой – бихме и не получихме гол. Поздравявам момчетата. Сега може да се концентрираме за мача с Левски", каза още специалистът.

"На моменти играта се доближаваше на 100 процента до това, което искам да виждам. Говоря за чудесните комбинации при головете на Маркиньос и Трифонов", сподели Дочев.

Накрая той за пореден път отсече, че му трябва още един нападател, който да подсили атаката на отбора: "И днес се видя, че имаме нужда от такъв. Искаме да имаме алтернатива на сегашните ни играчи".

Вашият коментар