Дочев мълчи за Зафиров, фен го атакува

2010-08-12 13:48:00

Треньорът на "червените" не говори с охота за напускането на помощник треньора

Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев не пожела да коментира подробно темата с отстранените от отбора помощник треньор Адалберт Зафиров и левия защитник Костадин Стоянов. Двамата бяха изгонени от представителния тим вчера.

"Помолих ви да не коментираме тези неща. Сега имаме важен мач с Видима и само това ме интересува. Останалите неща са второстепенни, затова не желая да коментирам отстраняването на двамата", каза Дочев.

Пресконференцията обаче бе прекъсната от фен на ЦСКА, който започна да засипва треньора с въпроси. "Ти от кой вестник си или от коя медия. Представи се, преди да ме питаш нещо. Казах ви, че ще отговарям само на въпроси за предстоящия мач с Видима-Раковски", заяви Дочев, който въпреки настаналата суматоха успя да запази хладнокръвие.

Привърженикът обаче изнерви всички в залата със своята настоятелност и поиска на всяка цена да разбере от треньора дали наистина някои футболисти симулират контузии, тъй като имат да получават заплати. "Няма такова нещо. Получават си заплатите. Всичко е изчистено. Някои от новите попълнения не играят, тъй като все още не са готови", каза Дочев.

"Зафиров в никакъв случай не е жертва или черна овца. Имаше нужда от промяна и се надявам тя да е за добро. Колкото до Стоянов – само от него си зависи кога ще се върне в първия отбор. Нямам нищо лично против него, имам против неговото отношение към работата на и извън терена. Той си знае за какво става въпрос", коментира още наставникът и добави, че няма да вика заместник на Зафиров.

Той уточни, че сега атмосферата в отбора е много добра. "Настроението е добро, има абсолютна хармония. Преди имаше търкания и напрежение, но сега всичко е наред", каза Дочев.

 

Вашият коментар