Ексклузивно: Гара арестуван, карал фиркан като Рабех

2010-12-03 11:30:00

Току-що освободиха звездата на Левски от районното, задържали го с 1,64 промила!

 

Голямата звезда на Левски Гара Дембеле бе арестуван след опит да шофира с 1,64 промила алкохоло в кръвта. След близо 8 часа в 7-о РПУ преди малко 24-годишният голаджия бе освободен, видя Bgfootball.com.

 

Около 3,30 часа тази нощ Гара е бил закопчан пред дискотека в Студентски град. "Той е опитал да подкара автомобила си, когато е спрян за проверка за алкохол. Тя е показала наличието на 1,64 промила", разясниха от МВР.

 

Това е първа изцепка на Дембеле, откакто е в Левски. Тя идва броени часове след отпадането на "сините" от Лига Европа. Вчера около 18 часа премръзналите левскари се завърнаха от Гент, където паднаха 0:1 и излетяха от турнира. Явно премръзнал от полярния студ в Белгия, Гара се е опитал да се размрази подобаващо със солидно количество алкохол. За жалост обаче седнал зад волана и решил да се прави на пияния майстор Юсеф Рабех, който познава повече от добре 7-о РПУ. Мароканецът бе чест гост на районното след запои в Града на греха и опити за шофиране, един от които завърши с блъскане в ограда и бордюр на завой на изода на Студентски град.

Вашият коментар