Емануела: Благо Георгиев не е истински мъж

2011-01-13 13:08:00

Съчувствам на Алисия, със Стойчо Младенов си измислихме, че сме гаджета, разкрива още певицата

Една от най-нашумелите в последните години фолпевици Емануела разкри любопитни подробности около личния си живот, що се отнася до контактите й с фуболисти и с хората около тях. Тя говори пред седмичника "Галерия", където изнесе дори скандални разкрития.

"Преди с Алисия бяхме в конфликт, но тогава бях изнервена и си го изкарвах на нея. Сега сме много добри приятелки, чуваме се постоянно. Съчувствам й за историята с Валери Божинов. Въпреки усилията, семейството й се разбива", споделя сексапилната певица.

"Трябва да призная, че със Стойчо Младенов младши никога не сме били гаджета. Измислихме историята с Венета Райкова в "Горещо", а после с него поддържахме версията. Накрая ни писна. Много добри приятели сме с него", разкрива изпълнителката на "Отзад мини"

Благой Георгиев не съм имала нищо общо и слава Богу. За мен той не е истински мъж. Христина е толкова красиво момиче. Лияна също е много хубава, но Хриси е класи над нея, те са доста различни. Тя беше посветила живота си на него, беше страшно всеотдайна", казва още Емануела.

Вашият коментар