Емил Костадинов: Съдията помагаше на Левски

2010-08-01 23:36:00

Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че съдията на Вечно дерби Станислав Тодоров е помагал на Левски. Легендата на армейците и Порто изрази съмнение за бума на контузии в "червения" лагер. "Сините" спелечиха с 1:0

"Нямахме човек, който да завърши положенията. 40 дни нямаше никой контузен на подготовката, а сега за 2 дни се контузиха много. Ще направим прегледи утре и докторът ще даде оценка. Не мисля, че подготовката е виновна да не вкараме гол. Казвал съм и преди – добър централен нападател не се намира лесно. Ще решим проблемите с новите попълнения, които ще привлечем. Има време да ги адаптираме в отбора за решителните срещи в Лига Европа. Мисля, че реферът помагаше на Левски. Показа втори жълт картон на Гаджев за симулация, но първото полувреме Жоазиньо и Йовов направиха същото, но не получиха жълти картони. Следващия мач е за това, за да измиеш срама", каза Костадинов.

 

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че "червените" сами са се били в дербито с Левски: "Получи се равностоен мач, имаше пропуски и от двете страни. Който вкара половин гол, той печели. ЦСКА сами си вкараха гола. Голът си е гол, грешката на защитниците си е грешка. Не мога да коментирам дали е имало нарушение при гола".

 

 

Вашият коментар