Емо Костадинов плаши с война

2010-09-11 01:24:00

Зума: Забравиха да приберат Лечков при операция "Наглите"

 

Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов заплаши с война БФС, ако съдията Стефан Спасов пореже "армейците" в съботното дерби с "Литекс". Интересното е, че Коща на практика ще воюва със себе си, след като продължава да бъде член на Изпълкома на Футболния съюз. Наблюдателни фенове пък отчитат тоталната промяна в курса, който Костадинов пое с държанието си. В началото Екзекутора на Франция бе на нож с феновете, но след като видя, че няма как да спечели войната, се опитва да им се подмазва с изказвания по адрес на омразното БФС.

"Искам да им припомня на феновете, че ако преди години не бях аз в БФС, ЦСКА щеше да започне като "Ботев" – от "В" група, изтъкна Костадинов. – Не искам да се хваля, но тогава много хора от ръководството се разбягаха като мишки от потъващ кораб. В същото време аз правех всичко възможно да спася ЦСКА. За мача с "Литекс" не искам реферите да правят геноцид. Искам да предупредя, че ако съдийските своеволия срещу ЦСКА продължат, съм готов да извадя отбора от терена".

В същото време словесен залп отнесе и вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, който бе атакуван от бившия треньор на националния отбор Христо Бонев. "Мисля, че вицепремиерът Цветан Цветанов, провеждайки операция „Наглите”, пропусна един нагъл човек като Лечков. Последните участия на България на големи първенства са през 1998 и 2004 година. По това време при ръководството на Славков и Вуцов в касата на БФС влизаха много милиони евро.

Благодарение на хора като Лечков сега касата е празна. Ако Боби Михайлов иска да направи нещо, първият човек, който трябва да махне, е Лечков. Той създаде интригите в националния. Той първи започна да говори, че този отбор няма потенциал. Не случайно Митко Бербатов напусна отбора. Още много хора ще напуснат, ако Лечков остане във футболния съюз", предупреди Зума.

Вашият коментар