Ерик, не може да правиш това, синко (видео)

Начало » Ерик, не може да правиш това, синко (видео)


„Мениджърът влезе в съблекалнята и беше бесен. Вратата направо се откачи от пантите. Той си хвърли якето, запретна си ръкавите, а от ушите и устата му излизаше пара. В средата на съблекалнята бяха сложени пейки, а върху тях имаше фланелки и топки, върху които да бъдат сложени автографи от нас. Имаше още чаши с чай и пълни със сандвичи чинии. Всички те започнаха да летят навсякъде“, така започна разказът на бившия играч на Манчестър Юнайтед Лий Шарп на любопитна, весела и откровено култова случка.

Шарп, който след Юнайтед, игра в Лийдс, Брадфорд, Сампдория, Гриндавик и амбициозния Гарфорд, в който беше съотборник с бразилската легенда Сократес, разказва историята пред публика с размаха на обиграна one-man-show звезда. Дори и да не е такъв обаче, със сигурност има бъдеще в този комедиен жанр.

„Фъргюсън ни набиваше канчетата, а по вратовете ни се стичаха сандвичи с яйца. Гледахме се един друг и си мислехме „По дяволите, сега Кантона ще си го получи!“, продължава Шарп, а всяка втора от последвалите му думи е f**ckin“, изречен в легендарния шотландски акцент на Сър Алекс.

„И мениджърът започна да крещи по всеки един от нас: По дяволите, Палистър. Не можеш нито да засечеш топката с глава, нито да направиш шпагат. Инси, къде беше ти, по дяволите?, Шарпи, баба ми тича по-бързо от теб! Всички сте пълна скръб. Утре в 9:00 часа сутринта ви искам всички. Ще ви съдера от тичане на тренировка. Ще ви скъсам! И Ерик… (в значително по-мек тон), не можеш да правиш такива неща, синко“. (превод Спортал)

Залата очаквано избухва в бурен смях. Вие също едва ли ще успеете да се сдържите.