Ето я фалшивата книжка на Гара

2010-12-15 13:43:00

Била сувенир от фен майтапчия, Дембеле даже не пробвал да излъже ченгетата

 

Фалшификаторът, изработил нередовната българска книжка на звездата на Левски Гара Дембеле, е "издал" и българско гражданство на 24-годишния французин с малийски корени.

 

Това е видно от снимка на фалшивата книжка, разпространена от "Лайвспорт".

 

Освен че в графата 4d на документа, където по принцип стои ЕГН, е съчинено такова за Гара, срещу графата 4f – гражданство, пише БЪЛГАРИЯ.

 

Вчера преди следобедната тренировка на Левски Гара Дембеле се върна в 7-о РПУ, но този път само за разпит. Според защитаващия го адвокат Константин Симеонов книжката му е подарена от фен. От думите става ясно, че Дембеле дори не я е използвал – не е опитвал да преметне с нея полицаите, а тя е намерена сред другите му документи.

 

Книжката на Дембеле е сувенир. Направена е от запалянко на "Левски", който е искал да се пошегува с него, като му подари фалшива такава", каза адвокат Симеонов.

 

На разпита вчера Гара обяснил, че искал да премести автомобила си на 20 метра от заведението, защото пречел на друга кола. Неговата дори е била на включени аварийни светлини. Дембеле бе заловен зад волана с 1,62 промила алкохол в кръвта. Според закона го заплашват до 8 г. затвор, но почти сигурно той ще получи условна присъда.

 

Вашият коментар